Kom ut nu ungjäkel! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Kom ut nu ungjäkel!

God morgon! 
 
Jag vill faktiskt inget hellre än att föda barn just nu. Jag har sagt det förut, men det känns som om vi går och väntar på något här hemma (och det GÖR vi ju, haha) – på att något ska hända för att sedan börja leva på riktigt. Det låter verkligen helt galet, jag vet – men det känns som om vi ska hoppa av vid en hållplats för att sedan börja leva som en 5-barnsfamilj. Som om vi på något sätt är “färdiga” då. Jag vet inte hur jag ska förklara – det låter alldeles för luddigt. 
Summa summarum: lillatösen i magen är efterlängtad. Och tänk att vi ska bli 5! 
 
Om 6 dagar har jag och Fredrick årsdag. I 4 år har vi varit tillsammans och tänk vilket liv vi skapat sedan den dagen – sedan det året och året som vi smög omkring innan dess. Jag kan inte önska mig något mer – han har gett mig allt och mer därtill. Jag känner mig så lyckligt lottad att jag saknar ord. 
 
Igår var mamma här och vi picnicade på innegården. Jag, Elise och Julia hade införskaffat en bubbelmaskin och tjejerna älskade den. Vi satt där ute länge och bara njöt av solen och varandras sällskap. 
 
Idag kommer pappan i familjen hem. Vi längtar så mycket, men hoppas tiden ska gå snabbt fram tills dess 🙂
 
Vad ska ni göra denna söndag? 
 
Kram. 

// Livet är allt bra. <3 //
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx