Vi firar måndagen! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vi firar måndagen!

Såhär ser det ut hemma hos oss just nu: jag tycker det är härligt att få fira saker och just idag firar vi att det är måndag, soligt och att fåglarna kvittrar utanför. Detta gör vi med pannkakor, grädde och bär! Mums! 
Pannkakorna gör jag med hälften vetemjöl och hälften grahamsmjöl – då blir de tillochmed lite nyttigare 😉
 
Kram på er och ha en fortsatt fin måndag!
 
// Pannkakor är ju bara sådär barnsligt gott, eller hur? //
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx