Viktiga saker inför förlossningen. Typ. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Viktiga saker inför förlossningen. Typ.

God morgon! 
 
Vilken ruskväder det var igår – så härligt att solen lyser upp Göteborg idag. Vi tog en promenad till lekplatsen igår, men sanden blåste upp från sandlådan och Elise var inte alls förtjust i vinddraget så vi drog oss mot affären, handlade lite mat för kvällen och gick hemåt igen. Väl hemma åt vi – som ni kanske såg – pannkakor till lunch och sen lekte vi en stund på innegården istället. Vi fick även hem ett par Thule-saker som vi beställt till vår framtida löparvagn som kommer i maj och byggde ett litet hus av kartongen det kom i. På utsidan målade vi blomsterlådor, en katt och en hund och vi skar ut ett litet fönster för barnen att kika ut genom. De älskade det! Tänk att underhållning kan vara så billig 🙂 
Till middag blev det kycklingsallad med nybakt bröd – mmmmm…!
 
Idag tar vi det lugnt här hemma till en början. Jag ska passa på att raka benen och göra allt sånt där annat som man vill ha gjort innan man ska ligga på förlossningen. Haha, det är rätt galet egentligen – att jag tänker på såna saker när man ska ligga där och visa upp hela härligheten så att säga – som om man skulle bry sig egentligen? 
Nåja, det ska jag göra iallafall och sedan får vi se vad som händer resten av dagen. 
 
Vad ska ni göra idag? 
 
Ha en fin tisdag! 
 
Kram.

// Jag har en bild på Elise i min telefon och Fredrick en bild på Julia – det är så vi fördelar kärleken här hemma, haha. //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons