Off to Jollyroom! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Off to Jollyroom!

God morgon härliga ni! 
 
Hur mår ni denna onsdag? Vi misstänkte en ögoninflammation hos Elise och visst var det så – hennes högra öga är alldeles rött och varigt. I en vecka ska vi torka ögat (utifrån och in) och går det inte över så är det salva som gäller. Vi väntar och ser – konstigt nog verkar hon knappt märka av det. 
 
Mamma kommer vilken sekund som helst för att ta barnen idag under förmiddagen så att jag kan åka iväg till Jollyrooms huvudkontor en sväng. Det ska bli himla skoj! När jag kommer tillbaka blir det lunch och mys med mamma och barnen innan Fredrick kommer hem. Det känns som om detta – trots ögoninflammationer – kommer bli en bra dag. Som sagt så känns det inte som om Elise riktigt bryr sig om ögat så hon kommer garanterat ha en rolig stund med mormor som vanligt 🙂 
 
Vad ska ni göra idag? 🙂 
 
Kram.
// Gårdagens middag – tacopaj! Världens godaste tacopaj hittar ni här! //

// Och morgonens läsning. Hur söt är inte den här Paris-lampan? Dessutom var vackra Emily från Emilys liv med i ett reportage. 🙂 //
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx