Väx lilla frö, väx! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Väx lilla frö, väx!

Hej! 
 
Igår sådde Elise tomater och smultron här hemma. Hon tyckte det var supermysigt och ville titta på bilderna om och om igen igårkväll när vi skulle sova. Nu är jag inte trädgårdsmästaren själv utan brukar tvärtom ta död på blommorna här hemma ganska snabbt – därför är jag lite orolig för att jag kommer ta död på även de här växterna rätt snabbt, hehe. 
Har ni några tips på hur jag håller tomater och smultron vid liv? 
 
Kram.

// Igår odlade vi smultron och tomater här hemma 🙂 //
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Anonym

    Ta lite gladpack över krukan och gör några små hål, det skapar en växthusliknamde miljö och de växer så de brakar. Tomater älskar solljus och behöver mycket sådant. Och omplantering när de växt till sig är nödvändigt. Samt lite växtnäring med lite mellanrum, kolla med någon butik. Smultron har jag inte aldrig odlat 😏

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx