Besök hos Jollyroom och att gå från 0 till 100. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Besök hos Jollyroom och att gå från 0 till 100.

God morgon.
 
Hoppas ni mår bra. Från noll till hundra gick vi från att vara superfriska till supersjuka här hemma. Elise ögon har blivit alldeles blodsprängda och vi har dessutom åkt på något som känns som halsfluss nästan. Halsen svider och vi har hostat ikapp hela natten. Elise har gråtit och ropat efter mig och Fredrick fler gånger än jag kan räkna till, vilket gör att det svider lite i hjärtat – det är ju inte så mycket man kan göra mer än att finnas där och hålla koll så att det inte blir värre. 
 
Igår var jag och Emma på Jollyroom för att diskutera lite förändringar de ska göra framöver. Vi fick träffa i stort sett hela kontoret och alla var så himla härliga! Vilken arbetsplats! Från att bara för ett par år sedan ha startat upp hemma där 4 personer satt hemma i VDns vardagsrum till att idag ha 300 anställda – det kallar jag utveckling! En utveckling som dessutom är välförtjänt – företaget i sig lägger så mycket tid, kraft och kärlek bakom minsta lilla grej och jag är minst sagt stolt att få vara en del av deras influencersteam. 
 
När jag kom hem så lunchade jag med mamma och slängde ihop kakan som Fredrick skulle ha med sig till jobbet idag. Det var bara det att den blev … platt. Efter ett ombak och ett par timmar senare fick han idag med sig en morotskaka till jobbet lagom till påsk – jag hoppas den blir uppskattad 🙂 
Och ja, kakan som blev alldeles platt var god ändå 😉 Haha. 
 
Nu ska vi krya på oss här hemma. Tyvärr blir det inget barnmorskebesök idag – jag vill absolut inte gå dit och smitta ner de glada gravida som är redo att fira påsk 🙂 
 
Ha en fin dag! 
 
Kram.

// Morotskaka är perfekt nu till påsk tycker jag! Och alla andra dagar om året 😉 //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx