4 år av kärlek – såhär firar vi kärleken. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

4 år av kärlek – såhär firar vi kärleken.

God morgon vänner! 
 
Har ni sovit gott? Varje natt tror jag att det ska hända något och näst intill varje kväll somnar jag med förvärkar. Kan hon inte bara komma ut nu så att jag slipper vänta? Men som det gamla ordspråket säger så väntar den som väntar på något gott aldrig för länge .. 
 
Påskafton idag! Hade ni en sån där avstängd långfredag igår med varken tv eller telefon? Inte vi heller, haha. Tänk hur det var förr – att man faktiskt tog den dagen till att bara vara, spela spel och inte göra så mycket mer än ta vara på tystnaden. Tänk hur uppkopplade vi är 365 dagar om året – på gott och ont 🙂 
Idag är det påskafton MEN det är också idag som jag och Fredrick har varit tillsammans i 4 år. Med 1 år av vänskap därinnan så har vi nu funnits i varandras liv i 5 år. 5 alldeles magiska år om du frågar mig – förhoppningsvis håller han med, haha. 
 
Just idag har vi ingenting planerat – hela familjen ligger ju i både den ena och den andra influensan så vi tar det lite lugnt och tvättar istället upp bebiskläderna (äntligen!) som är upphämtade ur källaren, sätter i ISO-fixen i bilen och bara förbereder lite inför den lillas ankomst. Det är ju också ett bra sätt att fira kärleken på! 🙂 
 
Vad ska ni göra idag? 🙂 
 
Kram.
 

// Grattis på vår dag min kärlek! <3 //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx