Reklamsamarbete: För Det Vidare. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Reklamsamarbete: För Det Vidare.

I detta inlägg förekommer reklam från Skolverket.
 
Hej alla studiesugna!
 
Imorgon stänger anmälan till höstterminen för de som vill studera. Jag har själv sökt in på ett par distanskurser som jag kan avverka medan jag går hemma med mini i höst. Just det där med att ha kurser och utbildningar i ryggen tycker jag är viktigt även om många jobb idag kanske beror mycket på hur du även är som person. Studier kan man iallafall aldrig få för mycket av 🙂
 
I samarbete med Skolverket har jag fått möjligheten att presentera deras kampanj för uppmuntran till att bli lärare – ett jobb som är otroligt betydelsefullt för den kommande generationen. Kampanjen heter För Det Vidare.
Till år 2019 kommer det att behövas 60.000 nya lärare i Sverige. Det är helt otroligt många! 60.000:- stycken på bara 2 år. Är du en av dem?
 
Jag minns en av mina lärare så väl; han var fantastisk på alla plan. Snäll, hjälpsam, pushande och uppmuntrande. Dessutom så inspirerade han på ett sådant sätt som är svårt att glömma – som gjorde att man kom ihåg allt han pratade om. Jag kan säkert berätta ett tiotal berättelser om honom som han berättade för oss. 
 
Är du en av dem som vill bli ihågkommen? Som vill inspirera? Som vill hjälpa och som vill göra avtryck hos en annan individ? Jag tror det finns fler därute än vi anar.
 
För Det Vidare består av 4 korta filmer som visar den härliga känslan i att få andra att växa – i att uppmuntra andra till att våga och utvecklas som individer. 
Du får möta Christin som lär sin äldre väninna att nätdejta, Georgij som får hjälp av Sean att övervinna sin fobi för hästar, bagarpraktikanten och till sist Rasmus som hjälper de småbarnsföräldrar som fått punktering mitt i snökaos och barnskrik. 
 
Är du lärare idag? Vad är det bästa med din vardag? Och du som inte har detta yrket idag – hade du kunnat tänka dig att föra vidare din kunskap till andra?
 
Heja lärarna!
 
 
I detta inlägg förekommer reklam från Skolverket.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx