Tack älskade granne! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tack älskade granne!

Hej på er.
 
Jag kan nog räkna antal gånger jag varit såhär sjuk på en hand. Sådär fruktansvärt ynklig, mesig, svag och nästan inte ens kapabel till att gå och kissa själv. Jag som alltid är på språng och älskar att ha saker att göra – jag ligger nu helt utslagen i soffan/sängen och vill bara att dagarna ska gå snabbt så att jag får bli frisk. Det är jag just nu.
Så när det ringde på dörren imorse och jag får syn på en stor bricka ståendes utanför visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta av lycka. Att få känna smaken av nutella, jordgubbar och den där härligt kalla oboyen gjorde verkligen min dag. Kan man ens ha så bra grannar?! Miljoner, miljoner tack! <3
 
Här hemma fortsätter vi alltså med det vi gjort de senaste dagarna –  vi fortsätter med sjukstugan. Tack och lov så börjar tjejernas ögon se riktigt bra ut och snart är ögoninflammationen ett minne blott. Det ska nog bli folk av oss också 🙂 
 
Hoppas ni alla mår fint och har haft en underbar påsk. Under påsken äter ju vi svenskar ungefär 64 miljoner ägg och 13.400 TON godis. Hur mycket har ni ätit? 🙂 
 
Kram till varenda en av er!
 

// Mystjejerna <3 De här härliga saccosäckarna är verkligen uppskattade här hemma och kommer från Jollyroom. //
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx