När tror ni att vi föder? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

När tror ni att vi föder?

God morgon.
Hoppas ni mår bra. Den här dagen startar vi med en lista! 🙂
 • Och så var det sådär grått ute igen. Igår sa de på Nyhetsmorgon att vi kommer lida av vattenbrist i sommar för att vi haft så lite nederbörd. Det kan ju inte gälla Göteborg, för här har det regnat på i samma takt som alltid minsann.
 • Igår var även den dag när jag kände att jag började må bättre – men på kvällen kom den där nedrans hostan ändå.
  Jag får helt enkelt inse det – jag kommer föda ut det här barnet i en hostning.
 • På tal om att föda – när tror ni vi föder? Gissa på i kommentarsfältet! 🙂 BF är den 7e maj.
 • Om någon timme får vi matleverans. Bästa valet jag gjorde igår var helt klart att sätta mig framför datorn och klicka i lite matvaror. Nu behöver jag inte gå ut idag heller!
 • Jag har suttit här under morgonen och kollat bilder från semestern. Kan inte sommaren vara här snart? Jag är redo för fler minnen!
 • Om Elise bara visste hur bra hon har det. Hon sover fortfarande – 08:37 – och kommer antagligen sov i någon eller några timmar till. Igår sov hon till strax innan 11 och hade jag inte väckt henne i förrgår så hade det blivit senare än så. Å andra sidan så lägger hon sig med oss vid 22 och har också haft lite natthosta i veckan. Hon får gärna sova – sålänge hon vet att mamma är avis.
 • Julia är verkligen alldeles förälskad i hennes uggla. As we speak ligger hon i soffan med den nära, nära och låter den spela sin musik och lysa upp det dämpade rummet.
 • I sommar ska jag vara blond igen. Det är ett sånt där konstaterande jag gjort den här veckan. Tycker det är så snyggt att vara brun och ha det ljusa håret! Ljust hår och en läcker korallfärg på naglarna.
Hur mår ni? Känner ni er redo för torsdag? Snart är det ju HELG!
Kram.
// Kom nu sommar! //
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Johanna

  Det är så lustigt. Jag bor också i centrala Göteborg och vi har verkligen heeelt olika uppfattning om vädret i vår stad. =) Alltid när du skriver nått väderrelaterat så brukar jag ha upplevt nått helt annat. Tokigt! =) Jag tycker att det regnat otroligt lite sen början av februari. Det är inte många gånger jag har behövt bära med mig paraply. I vanliga fall kan man ju knappt lämna huset utan paraply i den här staden. =)

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx