Förskottspresent, ny design och gårdagens middag. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Förskottspresent, ny design och gårdagens middag.

God morgon lördag!
Jag sitter här och fixar lite med ett nytt utseende på bloggen och hoppas verkligen ni kommer gilla det 🙂
Det kommer antagligen knåpas med designen även ett bra tag efter att den är släppt, men desto större chans för er att säga vad ni tycker och om det är någonting ni saknar eller vill se mer av 🙂
Igår kom Fredricks föräldrar förbi efter att ha varit iväg ett par dagar. In kommer de med en stor Nespresso-kartong som hans pappa räcker över.
-“Grattis på födelsedagen!” säger han med ett leende. Jag skrattar med och min första tanke är att det är något annat i paketet, men poletten trillar ner och jag inser att jag blir 27 om bara ett par dagar. Då trodde jag inte att det var sant. Jag är äntligen ägare av en Nespresso! Hur gullig familj får man ha?! Miljoner tack till hela Fredricks familj <3 (som lyckades övertala Fredrick om att få köpa en, haha)
Dagen avslutades med hemmagjorda hamburgare och familjemys innan vi somnade gott för kvällen.
Nu ska vi dricka upp kaffet i våra koppar och sen ska jag fortsätta med lite design innan vi kör dagens städrond i hemmet.
Fredrick ska snart iväg på cykeltävling, men vi andra stannar hemma. Vi skulle egentligen varit iväg på 1-årskalas, men eftersom vi fortfarande inte är riktigt hundra så känns det bättre för alla om vi håller oss ifrån de friska ett tag till 🙂
Dock skiner solen så en liten sväng utanför dörren får det allt bli.
Kram på er och ha en underbar dag!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons