Göteborgsmamman

Graviduppdatering: adjö vecka 37!

God kväll på er!
Vi har precis kommit hem från vår datenight och det slog mig under bion att jag inte kört en recap på vecka 37 än – veckan som tog slut för nästan, nästan en vecka sedan! Shame on me 🙂
Det slog mig när vi satt på bion just för att precis när filmen skulle börja, så satte även lite värkar igång. Jag fick snabbt smsa Fredricks mamma – som tillsammans med hans pappa var barnvakt – och förvarna lite för att de gjorde ondare än vanligt.
Tur i oturen så satte inget igång så att jag kunde få upp det här inlägget 🙂
 • Jag har fortfarande förvärkar, men det känns mest som om de är där bara för att och gör väl varken till eller från, haha. Men är tanken att jag ska förberedas på smärtan som de säger, då kan jag checka av det!
 • 94% av graviditeten är förbi – de sista 6% är ju ingenting!
 • Om 4 veckor har vi en bebis – igångsatt eller ej 🙂
 • Under 20 dagar kvar!
 • Bebisen är strax under 50 cm lång och väger strax över 3 kg
 • Hon ökar snabbt i vikt och om man skulle upptäcka att barnet ligger med rumpan/fötterna nedåt så försöker man oftast att gör  ett vändningsförsök nu. Vår dam ligger dock med huvudet nedåt för tillfället och har gjort det ett par veckor redan
 • Min mage spricker snart! Jag känner hur det drar konstant och har sammandragningar 99% av tiden
 • Nu är det läge att börja med amningskupor för min del känner jag och även amningsbharna har åkt på – såå sköna!
 • Jag är trött i ryggen och har svårt att sitta still i långa perioder – som nu under bion. Idag gick det dock bra 🙂

Hur mår ni andra som har kulor på era magar? 🙂 

Stor kram!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erika

  Vad härligt för er att bebisen snart anländer! 🙂 Är i vecka 32 själv och tycker att vår bebis gärna får vara färdigbakad vid det här laget, mår oförskämt bra egentligen men är galet trött jämt och skulle i princip kunna somna stående vad jag än sysslar med och har lessnat en aning på det 😉 men förutom trötthet och en himla massa vätska i kroppen så är ju livet inte så himla tokigt så borde ju se till allt det bra istället haha, men ändå slutar det med att jag tycker sjukt synd om mig själv som bara vill sova 😛

  1. Malin Stensson

   Hahaha, jag vet exakt vad du menar! Jag har under alla 3 grav. varit sååå trött från nästan första till sista dagen, haha. Hoppas dina 8 sista veckor går snabbt! Kram finis! <3