För mycket kärlek & gravidfotografering. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

För mycket kärlek & gravidfotografering.

God morgon solstrålar!

Ny dag – nya möjligheter! Dessutom en ny vecka som grädden på moset och jag känner att det här blir en riktigt bra en.

Igår var jag och Fredrick på dejt och jag tror ibland inte riktigt att jag själv förstår hur mycket kärlek en och samma person kan utsöndra. Han gör verkligen allt för den här familjen och jag är så glad att vi hittade varandra. Jag tror mycket på ödet och på karma och han är ett levande exempel på både de här sakerna. Snällare person än honom får man leta efter och jag ska se till att han får så många drömmar uppfyllda som det bara är möjligt – han är verkligen värd det hundra gånger om.
Vi åt på Taras (för ovanlighetens skull, haha) och såg Fast and the Furious 8 på bio. Underbar mat, grym film och världens finaste sällskap <3

Idag skulle vi varit på gravidfotografering hos Evelina, men vädret talade emot oss lite. Istället flyttade vi fram det tills på fredag och hoppas att bebisen inte kommit då och att vi kanske kan knäppa några bilder även utanför Evelinas fantastiska studio.
Istället myser vi här hemma under förmiddagen och sedan får vi se vad vi hittar på. Tjejerna här hemma älskar ju verkligen att plaska runt i vattenpölar så det blir nog till att dra på oss regnkläderna och ta oss ut iallafall 🙂

Vad ska ni göra? 🙂 

Kram.

  // En himla mysig gårdag hos farmor hade vi även om det mitt i allt solsken började HAGLA, haha. //

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx