Datenighten som var. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Datenighten som var.

Hej gullefjun!

Okej, så jag är verkligen inte personen som gillar actionfilmer så mycket. Det skjuts hit och dit, människor voltar över bilar, bilar krockar och det brinner precis överallt – inte riktigt min cup of tea.
Men, så träffade jag Fredrick och han insisterade på att en av de första filmerna vi skulle se på bio skulle vara Fast and the Furious – vilken av dem kommer jag inte ihåg. Eftersom jag då inte hade sett de som kommit ut innan så innebar ju detta något typ av maraton innan vi sprang iväg till biosalongen och jag var verkligen hooked från minut ett.

Jag undrar egentligen vem som njöt mest av filmen i söndags, för den var verkligen ruggigt bra. Ni måste se den 🙂

När ni går ut och dejtar med er partner/främling – vad brukar ni hitta på då? 🙂 

Kram.

Processed with VSCO with hb1 preset
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons