Göteborgsmamman

Idag är ingen vanlig dag …

God morgon.

Idag är ingen vanlig dag för det är … MIN FÖDELSEDAG! 27 år och trebarnsmamma (snart!) – det ni, det trodde jag aldrig! Tänk om någon sagt till mig där på krogen eller i skolbänken att ”du minsann, du kommer ha 3 barn innan du fyller 30” – då hade jag skrattat gott. Då skulle jag inte ha barnen innan det där berömda 30-årsstrecket.
Jag älskar födelsedagar – tycker det är så himla kul med all uppståndelse och planering som det oftast innebär – men jag tycker det är roligare att köpa och fixa åt någon annan och kan känna mig lite stel om jag själv behöver stå i rampljuset. Löjligt egentligen – man ska ju njuta av uppmärksamheten man får såklart! 🙂 Det är ju oftast mycket kärlek bakom den.

Om en liten stund ska Elise till dagis, jag och Julia ska ta en tur på stan, hämta tårta, bocka av ett besök hos barnmorskan, hämta Elise och sedan kommer familjerna vid 14. Det blir verkligen ett lugnt firande med nära och kära – mysigt att vara alla samlade och bara tjöta som vi gör så bra 🙂

Nu är det kläder på som gäller och sen ska vi ta oss utanför dörren!

Ha en fin dag.

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.