Göteborgsmamman

Höggravid 2.0.

Hej på er!

Hur mår ni? Har ni haft en fin förmiddag? Efter att vi lämnat Elise på förskolan så tog vi oss direkt vidare ner mot Condeco Kompassen för att möta upp Emma, Lucas och Isadora med ett litet stopp på stadsbiblioteket i väntan på att de skulle komma in till stan. Julia var alldeles slut och somnade innan vi hann möta upp vårt sällskap – hon sov i säkert 2 timmar!

Efter en lång kaffe, lite lunch och förskolehämtning så är vi nu hemma igen och jag ligger utslagen i soffan – höggravid som jag är. Elise hade varit på utflykt med förskolan där de åkt spårvagn och stackarn sov fortfarande som en stock när jag hämtade henne, haha. Svårtväckt var bara förnamnet.

Nu ska jag vila ikapp mig lite och sen är det eventdags ikväll!

Hoppas ni får en fin eftermiddag.

Kram.

Börjar våren komma på riktigt nu? Det känns minsann så – underbart! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Jag kommer inte in på din blogg från mobilen sedan du gjorde om designen :/ Kommer upp en bild där det står under konstruktion bara..

    1. Malin Stensson

      Men vad lustigt! Jag kollade upp detta med IT och de ber dig stänga ner internetrutan för att sedan ta upp den och skriva in adressen på nytt. Det kunde ligga gammal ”catche” (haha?) kvar och var samma för mig vid bytet. Hör gärna av dig om det inte fungerar! Kram <3