En trött tjej behöver hjälp med val av tvättmaskin. – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

En trött tjej behöver hjälp med val av tvättmaskin.

Fy i helsike vad trött jag är!

Haha, jag är verkligen alldeles slut, men sådär gott slut nu när jag väl landat i soffan. Fredrick är hemma, vi har ätit rostbiff och potatissallad till middag (det finns alltid något att fira!) och Julia har somnat för kvällen. Nu saknas bara det röda vinet som jag inte gillar och det där omtalade fruktfatet som jag inte orkat göra iordning, så hade vi kunnat vara med i vilken livsstilstidning som helst. Livet känns allt bra nu.

Idag har vi haft rörmokaren på besök, för guess what? Vår tvättmaskin har ballat ur igen. Den här gången blev domen dock att den bara var att slänga ut och jakten på en ny har börjat. Vilken maskin ska man ha egentligen? 
Vid lunch kom mamma och jag åkte iväg till Evelina för gravidfotografering. Hon är så underbar och jag kan inte annat än att njuta i hennes sällskap. Vilken tjej! Vi fotade en del bilder i studion för att sedan åka vidare med bilarna och fota lite utomhus. Det var svinkallt, men vi skrattade och skakade av oss den lätta regndropparna.

Imorgon väntar cykeltävling för Fredrick igen så jag och barnen ska iväg och träffa min mamma och syster. Jag hade gärna åkt med och tittat på Fredrick, men det blir en okristlig tidig morgon och en lång dag för barnen isåfall. Dessutom är förlossningen så pass nära att jag blir lite orolig för att föda i skogen, haha.

Hoppas ni har haft en fin dag. Nu blir det Pepsi Max, choklad och glass – det är ju ändå fredag!

Kram på er. Ni är fantastiska.

Idag har jag gått i fin-fina naglar efter eventet hos Kicks igår. Lyxigt med manikyr hos någon som inte har några naglar att tala om, haha. Även en bild på dagis mamma och busiga barn innan läggdags 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.