Göteborgsmamman

8 bloggtips inom föräldraskap.

Är ni redo för bloggtips inom föräldraskap?

Hej på er!

Jag älskar att hitta nya bloggar och har hittat många genom att ni tipsat om de jag inte får missa. Därför tänka jag köra ett bloggtipsinlägg med 8 bloggar inom föräldraskap. Hoppas ni gillar dem och fortsätt gärna att tipsa! 🙂

Jennifer Klingvall
Jennifer Klingvall, 26 år gammal från Halmstad. Toppbloggare inom graviditet/föräldraskap/livsstil. Just nu mammaledig då vår son föddes 10/2-17 annars studerande till att bli Webbkommunikatör med inriktning på sociala medier. Kika gärna i kategorierna nedan om du vill gå bak i tiden, läsa om graviditeten eller få tips!

Joanna Johansson
Joanna Johansson, 24 år gammal från Örebro. Älskar allt som har med mode, foto och inredning att göra. Lever ett liv tillsammans med min pojkvän/sambo Oscar Jansson som är professionell fotbollsspelare och med vår älskade son Charlie född 24 oktober 2015. Här får ni följa min vardag i bilder och text!

Fru Vide Carlsson
Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om! Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor och en liten kille. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.

Yayas
Johanna tar otroligt inspirerande bilder och på hennes blogg kan du följa hennes liv nedåt landet där hon bor i ett magiskt hus nära vattnet tillsammans med hennes man och deras två barn. Den här bloggen vill ni inte missa!

Emilys Liv
Emily heter jag och är toppbloggare här på Vimedbarn. Här skriver jag om allt som hör mammalivet till. En förkärlek till barnsaker, inredning och kläder. Lever tillsammans med min man och våra döttrar Noelia 2,5 år och Junielle 6 månader, vi bor utanför Stockholm. Älskar DIY, pyssel, bakning och matlagning så det är ett axplock av vad ni kan hitta här hos mig!

På Smällen
Välkommen hit! ♥
Emma heter jag och är nybliven tvåbarnsmamma till lilla Isadora som föddes i april 2016 och Lucas som föddes i mars 2013. Vi bor i Göteborg tillsammans med pappa Jair som har flyttat hit till Sverige från varma Salvador i Brasilien. Jag började blogga år 2012 när jag ville bli gravid med Lucas och nu är min blogg en av södra Sveriges största mammabloggar med världens bästa läsare ♥ Här på bloggen får ni läsa om livet som tvåbarnsmamma, bebis, 3-årstrots, graviditet, missfall som suger, tips, tester, träning och massor av annat!

Thaimorsan
Precis som många småbarnsfamiljer så är det alltid kaos i vardagen men det finns även skoj. Dock kan vi föräldrar behöva någonstans att ventilera och bloggen är min fristad. Här delar jag även med mig min matlagning och mina egna recept men även recept som vi provar. Min sambo är också en fena på att laga mat eller om jag ska vara ärlig så är han duktig på att baka bröd. Vi testar barnprodukter och matvaror. Allt som jag skriver är mina egna ord och ingen annans.

Caroline Berg Eriksen
En norsk blogg med magiska bilder! Caroline är gift med ett fotbollsproffs från Norge och tillsammans har de två små töser. De har dessutom nyligen flyttat till ett nytt hus och det bjuds på en hel del inredning, matlagning och allmän inspiration!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.