Nytt till mamma i shoppingväg. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nytt till mamma i shoppingväg.

Ibland måste mamma också få unna sig något i shoppingväg 🙂

Den här gången blev det 1 grå lång-lång t-shirt (missade dock bild på den! Det kommer!) 2 linnen (ett svart och ett vitt), en ny spets-bh, ett par matchande trosor, ett nagellack och till sist en vit kofta.
De hade 30% på Cubus så jag kunde helt enkelt inte låta bli! 🙂

Kram.

Bra-att-ha-saker 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx