Barnens zoo i Slottsskogen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Barnens zoo i Slottsskogen.

God morgon!

Vi ska precis hoppa in i bilen och smita iväg på cykeltävling. Tänkte bara kika in, önska er en fin måndag och 1a maj samt bjuda på lite bilder från gårdagen. Vi kom aldrig iväg till Borås Djurpark, men hade en helt otroligt mysig dag på Barnens zoo i Slottsskogen ändå 🙂 Vi åt lunch i solen, klappade djuren inne på barnens zoo och njöt av familjetiden. Det är så underskattat att bara ta sig ut på små utflykter såhär och jag är glad att Fredrick övertalade mig att vi skulle stanna hemma.

Nu måste vi kila! Hoppas ni mår bra och får en ännu bättre dag 🙂

Stor kram!

slottsskogen slottsskogen slottsskogen slottsskogen slottsskogen slottsskogen slottsskogen slottsskogen

En otroligt vacker dag igår i Slottsskogen. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Johanna

  Snubbla in på din blogg för ett tag sen eftersom jag också är gravid, bf i lördags. Var också på barnens zoo igår med min snart 2-åriga pojk 🙂 hoppas vi båda snart får träffa våra bebisar.

  1. goteborgsmamman
   Malin Stensson

   Åh, vad kul! Välkommen hit 🙂 Hoppas du inte behöver gå över alltför många dagar. Jag gick över 3 dagar med första och 10 med andra och jag vet hur långa dagarna kan bli. Jag hoppas verkligen du får träffa din bebis snart – vem vet, vi kanske föder på samma dag? 😉 Kram <3

Annons