1a majloppet i Kvänum. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

1a majloppet i Kvänum.

Hej på er! Solen skiner verkligen i Göteborg precis som den gjorde i Kvänum igår och det är riktigt varmt för första gången på länge 🙂 Underbart!

Jag och Julia gick direkt till stadsbiblioteket efter att vi lämnat Elise på dagis imorse. Efteråt mötte vi upp en budfirma här hemma som äntligen hittat hit med vår nya löparvagn (bilder och vilken vagn det är ska jag visa så snart jag hunnit fota lite!) innan vi tog oss vidare ut på stan. Julia somnade redan i väntan på budkillen och sov säkert 1,5 h efter det, så jag passade på att köpa lite proteinpulver, ett spel för tjejerna att ha utomhus och njöt av solen med en islatte i handen. Vilken underbar förmiddag!

Om 1 h ska Elise hämtas från dagis och vi ska vidare hem till Fredricks föräldrar. Det blir grill, kaffe och en massa mys i väntan på att bebis ska vilja komma ut. Hon förstår nog inte hur mycket kul hon går miste om här på utsidan, men sitter jag i solen så kanske hon iallafall vill komma ut och njuta av strålarna iallafall 🙂

Vad har ni gjort idag? 

Ni glömmer väl inte att tävla i vår Give-Away va? Kika in på goteborgsmamman.se på Instagram och scrolla ner till den rosa videon för att tävla – sista dagen idag!

Bjuder på lite bilder från 1a majloppet i Kvänum som vi var på igår och önsker er en underbar tisdag!

Kram.

kvänum kvänum kvänum kvänum kvänum kvänum kvänum kvänum kvänum kvänum kvänum

1a majloppet i Kvänum.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons