20% på Maileg. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

20% på Maileg.

Älskar ni också Maileg?

Jag tycker verkligen de är så himla söta och har länge tänkt köpa varsin till Elise och Julia att ha i dockhuset. Igår när jag gick förbi Grandma’s här i Göteborg så möttes jag av en skylt som avslöjade att de hade 20% på just Maileg och även en hel del andra produkter. Jag kilade in och köpte två kaniner med en gång 🙂 Rean håller på över helgen om jag inte minns fel.
Tips tips!

Även ett par skor fick följa med hem. Behövde något vårigt och lite fräscht! 299:- på Din Sko var väl inte så farligt? 🙂

Kram.

maileg vårskor

Gårdagens kap 🙂 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons