Nya vårskor till barnen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nya vårskor till barnen.

Äntligen har barnen nya vårskor på fötterna!

För ett par dagar sedan damp det ner två paket i brevlådan med tjejernas nya vårskor och sandaler. Så himla härligt att äntligen fått gå över från de tunga vinterkängorna till ett par lätta snabba skor som Elise kallar det 🙂

Just de här kommer från Superfit och sen har jag även beställt lite sneakers som borde komma vilken dag som helst. Man märker verkligen på tjejerna att de tycker om skorna de fått hem – de vill ha på sig dem jämt och ständigt.

Från att båda tjejerna började använda skor och i samband med att de började gå så har jag varit noga med kvalitén på det man sätter på deras fötter. Jag tror på att köpa bra skor för att undvika problem med höfter och leder när de blir äldre. Kanske är det bara något jag inbillar mig, men det känns bra om inte annat 🙂

Kram.

vårskor vårskor vårskorvårskor vårskor vårskor  vårskor vårskorvårskor   vårskorvårskor

Nya vårskor till barnen 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons