Pressrelease: Sandra Isaksson fortsätter samarbetet med Skip Hop. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Pressrelease: Sandra Isaksson fortsätter samarbetet med Skip Hop.

Sandra Isaksson fortsätter samarbetet med Skip Hop.

Så lyder senaste nytt från babyvärlden. Den svenska grafiska formgivaren och illustratören Sandra Isaksson har tillsammans med Skip Hop tagit fram den gudomliga succékollektionen Treetop Friends. Nu kommer den även i pastellfärger – Treetop Friends Pastell! Mjuka, fina pastellfärger som passar in i den skandinaviska inredningsstilen.

Treetop Friends Babygym är årets vinnare av The Cribsie Awards som utser de bästa produkterna för bebisar och små barn. Vinnarna röstas fram av föräldrar och Treetops babygym vann i år kategorin “Most Engaging Activity Gym”.

“Det är jätteroligt att arbeta med Skip Hop och få se hur de förvandlar mina illustrationer  till riktiga produkter. När mina barn var mindre hjälpte de till och “testade” alla babyleksakerna och babygymmen. Det är väldigt roligt att resa världen över och se de söta produkterna i butikerna” säger Sandra själv.

skip hop skip hop skip hop

Ett smakprov ur Sandra Isakssons kollektion Treetop Friends Pastell med Skip Hop.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons