Den här veckan. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Den här veckan.

Good morning sunshines!

Det är måndag och jag har verkligen sovit som en stock inatt. Elise somnade på två röda efter gårdagens bravader och Julia vaknade på ett sånt där lugnt sätt imorse där hon bara snicksnackade tills hennes pappa tog upp henne. Jag älskar den här typ av morgon!

Måndag idag som sagt och den här veckan har jag ställt in mig på att föda barn. Vi har ingenting inplanerat utan jag ska bara boa, fixa, jobba lite och ta en stund i sänder. Vad ska ni göra?
Måndagen till ära har jag även startat upp en tävling för er med barn på Instagram, så kika gärna in där och tävla.

Nej, vi hade en fruktansvärt bra helg i cyklingens tecken och jag känner mig redo för den här veckan. Det är så härligt när helgerna finns där till att ladda batterierna lite extra så att det blir en fröjd att starta en ny vecka varje vecka 🙂

Har ni haft en bra helg? Vad har ni hittat på? 🙂 

Kram till er och ha en fin måndag!

den här veckan den här veckan den här veckan den här veckan den här veckan den här veckan den här veckan den här veckan den här veckan den här veckan den här veckan den här veckan den här veckan göteborgsgirot

Den här helgen ger även den här veckan en härlig uppladdning.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons