Graviduppdatering: BF + 3 dagar. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Graviduppdatering: BF + 3 dagar.

Hej på er och hej BF + 3 dagar!

Nepp, vi är fortfarande här, haha. Ingen förlossning och bebisen är fortfarande kvar i magen. 3 dagar över tiden. 3 långa, långa dagar. Men å andra sidan måste jag säga att tiden inte står riktigt lika still som den gjorde när vi väntade Elise och jag gick över de 3 dagarna med henne. Det är nog så med första barnet 🙂 Nu tar jag istället vara på de här lite långdragna dagarna med att städa och fixa lite samtidigt som jag försöker leka så mycket med Julia och Elise som möjligt.

Jag känner mig så lugn i kroppen. Tung som bara den, men själen känns lugn och harmonisk. Det var ett tag när pulsen höjdes vid tanken på en förlossning till, men nu vill jag bara att den ska komma. Mamma var så fin i telefonen i helgen och sa att hon inte litar på någon mer än Fredrick när det kommer till mitt bästa. Att hon visste hur väl han tar hand om mig och att han vet exakt vad jag behöver och vill när vi kommer in på förlossningen. Han kan liksom ta över för mig och den känslan gör mig så lugn.

Sentimental morgon – det kanske är ett förlossningstecken? Haha.
Elise är lämnad på förskolan och istället för att ge oss ut direkt så gick vi hem för att andas ut lite. När det är dags för Julia att sova så tänker jag mig en rask promenad och sedan ska det handlas på vägen hem. Vår kyl ekar tom på vettig mat. Det finns en enorm burk (!) smörgåsgurkor där inne, jordnötssmör, vitlök och rödbetssallad. Svårt att slänga ihop en middag på det 🙂

Vad gör ni idag? Hinner ni så håll gärna en extra tumma för att det blir ett bebisinlägg nästa gång 😉

Stor kram till er.

BF BF BF

Busunge! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons