Förlossningstecken. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Förlossningstecken.

Hade ni några förlossningstecken?

I brist på annat sitter jag och söker på förlossningstecken på nätet. Jag har haft en tung känsla nedåt större delen av dagen och kan inte riktigt bestämma mig för om det är järntabletternas förstoppningseffekt eller om det skulle kunna vara en hint att något är på väg. Jag gissar på det förstnämnda.

Idag har det varit superkallt här i Göteborg. Inte lika kallt som igår när det blåste så mycket, men nära nog. Jag och Julia fikade med svärmor och hennes syster under dagen innan vi rusade upp och hämtade Elise på dagis, gick hem, lekte, satte in en kyckling i ugnen och möttes av min mamma och syster som kom på spontanbesök. Det har varit en härlig dag i väntan på en bättre 🙂

Men hörrni, tillbaka till ämnet: hade ni några förlossningstecken som ni själva haft eller hört om? 🙂
Jag ska fortsätta googla lite (vill man det såhär dagarna/timmarna innan?) och även läsa lite fler förlossningsberättelser. Det är ju så mysigt!

Ha en fin kväll.

Kram!

förlossningstecken förlossningstecken

Den här tjejen har snöat in sig på grekisk yoghurt – hon älskar det verkligen! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Emilia

    Om du har tid kan jag verkligen rekommendera podden “vattnet går”. Jag blev igångsatt efter 15 dagar med båda mina små, så jag är en jäkel på att leta täcken men har tyvärr aldrig upptäckt några 😂😂

  2. Johanna

    Första barnet, inga tecken alls och sen gick vattnet.
    Andra barnet, lite lätta förvärkar ett halvt dygn innan de riktiga värkarna startade (har aldrig haft förvärksr eller sammandragningar jag märkt av innan). De slutade dock efter nån timme.

    Håller tummarna för dig.

Annons