Lill-lördag! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lill-lördag!

Hej! Hoppas du har haft en fantastisk förmiddag. Tänk att det redan är lill-lördag idag! Hur ska du fira det? 🙂

Jag och Julia har hunnit att vara både på stadsbiblioteket en stund idag efter att Elise lämnades på dagis och även hunnit köpa en present till mamma. Ja, till mig själv alltså, haha 🙂 Ni ska få se lite senare vad det är, men jag tror ni kommer lära er något nytt om mig då: både att jag är en tekniknörd och att jag har en hobby som ni nog inte fått se så mycket av här i bloggen.

Julia har precis däckat i soffan och jag sitter här och småpillar på min present. Samtidigt försöker jag svara på mail, dricka upp mitt kaffe och prata med mamma på sms. Multi-tasking!
Jag vill verkligen hinna med så himla mycket innan bebisen kommer, men jag inser att listan är alldeles för lång. Istället försöker jag beta av det som kanske blir svårare att göra med en liten och sparar resten till senare. Det tror jag blir bra!

På tal om dagislämningen så är jag så glad att den plötsligt blivit så ENKEL! Elise är magisk på morgonen – på ett strålande humör och hon vill bara springa in till de andra barnen när vi kommer fram. Underbart!

Dags att fortsätta här hemma! Och hörrni – glöm inte att tävla om sommarskorna på Instagram 🙂

Kram.

lill-lördag lill-lördag lill-lördag lill-lördag

Hej, hej onsdag och lill-lördag! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons