Göteborgsmamman

Gravidfotografering & ett iskallt Göteborg.

God morgon!

Hur mår ni? Det är verkligen bitande kallt ute idag, men vi lyckades ändå ta oss snabbt till förskolan och snart ska vi ta oss ut igen, Julia och jag. Lite mer kläder på oss blir det nu dock eftersom vi ska vara med på en inspelning utomhus 🙂
Spännande, spännande!

Igår fick jag bilderna min gravidfotografering med Evelina för ett par veckor sedan. Jag blev så rörd att jag bara satt där och tittade igenom bild efter bild med tårar i ögonen. Jag är inte den som är bekväm i en fotostudio – ja, framför kameran alltså. Att fota är verkligen superkul på alla sätt, men jag känner mig alltid så stel när någon annan ska knäppa en bild på mig. Därför blir jag alldeles fascinerad av Evelinas öga för detaljer, för vinklar och för de där hundradels sekunderna som finns där man hittar ett naturligt uttryck som bara säger MIG. Jag är så nöjd och jag har redan paxat henne för familjefotografering längre fram, haha 🙂

Men här verkar det i övrigt inte bli några barn! Magen rör sig som attan, men ut verkar ingen vilja komma. Igår kväll hann jag precis somna innan jag vaknade av en supervärk och jag trodde verkligen att det var på gång. Det kom ett par till, men efter att jag promenerat runt i köket och druckit lite vatten så var vi tillbaka på ruta ett igen. Nåja.

Nu är det dags att göra oss iordning – den här mamman behöver lite smink runt ögonen för att inte se alltför trött ut 🙂

Hoppas ni får en fin dag!

Kram.

gravidfotografering gravidfotografering gravidfotografering gravidfotografering

Så glad att jag föreviga den här magen som vi tror blir den sista. Det kommer bli underbart att kolla tillbaka på den här tiden när man var (är) så oviss om vad som väntar och väntade där inne. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.