Presenter till bebis & chokladbollens dag. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Presenter till bebis & chokladbollens dag.

God kväll godingar.

Åh, jösses. Jag kan verkligen vara igång hela dagarna utan problem, men så fort vi fått i oss middagen så faller jag som en fura, haha. Nu är jag bra trött.

Medan Elise var på dagis under förmiddagen så tog jag och Julia vårt pick och pack mot Slottsskogen. Vi mötte upp Emma, Siranee, Tanja och ett par nya ansikten för ett projekt Emma arrangerat innan vi gick vidare mot lunchen på Villa Belparc. Först då vaknade lill-skruttan och jag beställde pannkakor till henne och kycklingbaguette till mig. Vilket tror ni hon åt? Kycklingbaguetten såklart, haha. Men jag ska inte klaga – pannkakor är ju verkligen inte fy skam 😉

Efter Slottsskogen tog vi vägen om posten för att hämta paket, hämtade hem Elise och just när vi klivit innanför dörren så kommer ett bud med ännu ett paket. Jag älskar överraskningar 🙂 Det var ursöta presenter till bebisen som jag tänkte fota och visa er imorgon för just nu orkar jag ingenting.

Visste ni förresten att det är chokladbollens idag? Vi hann tyvärr inte baka något idag, men det finns ju en dag imorgon också 😉

Nu ska jag vänta ut klockan tills Julia ska sova, sedan ska jag bara koppla bort världen och spendera tid med Fredrick. Tänk att vi snart har 3 barn. Det är fortfarande så att jag inte riktigt greppat det.

Kram.

presenter presenter presenter presenter presenter presenter presenter presenter presenter presenter

Tack för en underbar dag! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons