Friday och jag tar examen i välbefinnande igen! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Friday och jag tar examen i välbefinnande igen!

Thank god it’s friday!

Jag har varit mammaledig sedan juli 2014 – kan ni förstå att det varit hemma med barnen i 3 år snart? 3 år?! Och jag njuter varenda sekund och skulle gärna fortsätta såhär livet ut, haha.
Ingen dag är den andra lik, men något som aldrig förändras är känslan när fredagen kommer. Det är en slags rofylld och lycklig känsla – som när man klarat en tenta nästan. Jag jämför inte tenta med att ta hand om sina barn, men på något sätt är det för mig en slags mållinje; då har jag varit ensam hemma en arbetsvecka, hittat på saker, roddat, jobbat och kan ta helg med flaggan i topp. För det gör jag – varje gång – avslutar veckan med flaggan i topp. Jag vill känna att jag kan stänga av omvärlden utan att ha saker liggandes och under helgen bara fokusera på att hitta på saker med hela familjen. Det är en härlig känsla! 🙂

Idag väntar besök hos barnmorskan klockan 11. Sista? Jag hoppas det. Dock ska vi iväg på konfirmation imorgon så att det satte igång imorgon kväll hade varit bättre än att vattnet gick i kyrkan, haha.
Tjejerna följer med till MVC och sen tar vi en tripp ut på stan för att äta lunch och köpa present. Idag är det lite varmare ute och solen står högt på himlen så efter lite städning och tvätt här hemma är vi redo för en ny dag!

Vad ska ni göra idag och i helgen? Har ni några roliga planer? 🙂 

Ha en underbar fredag!

Kram.

friday

Från babyhår till det här – min lilla blondie! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx