Göteborgsmamman

Hemskickad från förlossningen efter 6-8 timmar?

Hej på er!

Först och främst: miljoner tack för alla gratulationer som strömmat in överallt – ni är så fantastiska att ögonen tåras! Tack, tack, tack!

Igår 14:29 kom hon alltså till världen, tjejen utan namn. Hon var 53 cm lång och vägde 4100 g. En härlig förlossningsberättelse kommer i veckan när jag fått min journal och hon har gjort PKU – allt för att inte missa några detaljer 🙂 Allt som allt tog det väl 30 minuter i förlossningssalen, komplikationsfritt och nu kommer ju den stora fråga; blev vi då hemskickade efter de 6-8 timmar som man hört att man ska börja bli i Göteborg? Nej. Vi fick stanna, jag och lill-trasan. Fredrick åkte hem för att ta hand om Elise och Julia och hämtade oss först vid klockan 11:30 idag vid lunch.

Jag blödde runt 8 dl med Julia, men endast hälften igår. Dock ville de ha mig under uppsikt om ifall att och jag fick därför stanna över en natt och dela rum med en annan mamma. Man sover ju aldrig bra när man delar rum med en främling och hennes nyfödde, men det blir desto härligare att få inta egna sängen nu ikväll 🙂

Jag tänkte bara kika in och säga hej! Julia har precis bäddats ner och alldeles strax vaknar nog minstingen här hemma för mat. Det känns konstigt att Julia blivit storasyster – och helt plötsligt är hon just det; så otroligt stor.
Tjejerna har tagit emot henne med öppna armar. Elise är fantastisk och klappar henne så försiktigt, hyschar när någon pratar för högt och pratar med henne. Julia försöker göra samma sak, men henne får man ha ett extra öga på – rätt var det är så ska de bytas nappar hit och dit och hon vill hellre ha upp lill-tjejen på benen, haha. Nåja, det blir nog bra det också 😉

Hoppas ni mår superfint. Jag ser verkligen fram emot de här 2 veckorna hemma med hela familjen. Det ska bli så otroligt bra.

Stor kram!

förlossning förlossning förlossning  förlossning förlossning

Se vilka underbara rosor Fredricks föräldrar kom med idag! Alltså, ser ni?! Vilka färger! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annica

    Hm, med Samantha blev vi kvar i två dygn nästan exakt. Med Mary stannade vi 15 timmar. Med Ebba blev jag och hon kvar endast 9 timmar. Men alla mina förlossningar har ju varit smidiga och komplikationsfria.