Bebis, bebis, bebis! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bebis, bebis, bebis!

Hej alla tisdagsnjutare!

Hur mår ni? Här hemma spinner vi runt, fixar och donar med hemmet samtidigt som det varvas med bebispussar och mys. Elise är på dagis och leker med hennes vänner, Julia micklar med mitt kamerastativ och lill-skruttan gör det hon gör bäst nu den första tiden: sover.

Igår skrev jag visst något mindre genomtänkt här i bloggen, haha. Jag råkade skriva att jordgubbssäsongen snart var över och fick ett par kommentarer som undrade vad sjutton det var jag menade. Fullt förståeligt! Jag tycker personligen att det finns två jordgubbssäsonger – en som startar lite tidigare än den svenska som kommer först om ett par veckor. Varifrån de jordgubbarna som finns i affären nu kommer vet jag inte, men jag tycker de är ruggigt goda, men att det är just de som börjar bli lite sämre nu innan de klassiska svenska gubbarna kommer. Det var alltså den säsongen jag menade och det kan ju inte vara lätt för någon att läsa mina tankar 🙂

Så har vi rett ut det!
Idag ska vi fortsätta pilla lite här hemma innan vi planerar en kortare promenad i samband med att Elise hämtas på förskolan. Det är dags för bebis att börja utforska världen! 🙂

Vad ska ni göra idag? Jobbar ni? Är ni hemma? Ska ni träna? Ska ni slappa? 

Jag hoppas ni får en fin dag.

Stor kram.bebis

bebis bebis

Igår var min syster här och lämnade en liten välkomstpresent till lill-tjejen, men även ett prinsesset med smycken till Elise och Julia. Julia ville bara ha ett av armbanden, men resten trädde Elise på sig direkt – sen satt de på hela långa kvällen 🙂 Hon fick även på sig en prinsessklänning som hon strosade runt i, men då tog tyvärr batteriet i kameran slut! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Lisa från Skåne

    Pedagogisk syster du har viktigt att inte glömma storasyskonen när babies kommer.
    Lycka till med lilla dottern.

Annons