Det bästa jag har & fredagsmys. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Det bästa jag har & fredagsmys.

Hej härliga fredagsmysare!

Har ni haft en bra dag? Det är ni värda! Jag och Fredrick har precis slagit oss ner i soffan med en stor godisskål och lite glass. Idag har vi varit igång non-stop med fotografering och sen vidare mys med mamma hos svärföräldrarna. Det har varit en sån himla härlig dag, även om jag är bra trött nu, haha.

Jag tänkte visa lite bilder från gårdagen så väntar vi med behind the scenes bilder från dagen tills imorgon. Igår spenderade vi dagen hos min mormor och njöt av solen ute på gården. Elise var på dagis så det var bara jag och Julia som träffade släkten medan storasyster hade Göteborgsvarv med sina vänner 🙂

Nu blir det fredagsfilm! Hoppas ni får en härlig kväll.

Kram.

fredagsmys fredagsmys fredagsmys fredagsmys fredagsmys fredagsmys fredagsmys

Om vi bortser från familjen nu så har jag hittat en ny kärlek här i livet. Vagnen ni ser på bild är ett babyskydd och vagn i ett och jag kan verkligen inte sätta ord på hur mycket jag älskar den. Att slippa bära över, flytta, kånka och istället bara fälla ut hjulen för att köra vidare – den är verkligen så älskvärd! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx