Margaux Dietz förlossningsvideo & Göteborgsvarvet på agendan. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Margaux Dietz förlossningsvideo & Göteborgsvarvet på agendan.

God morgon!

Jag har precis plöjt igenom Margaux Dietz förlossningsvideo och jag måste säga att den lämnade mig både mållös och med ett stort leende på mina läppar. Vilken tjej! Vilket par! Ni som inte har sett den här videon kan väl ägna 18 minuter till att göra just det? Det är verkligen värt det! Videon hittar ni i slutet av inlägget – så slipper ni leta på youtube 🙂

Om ett par timmar sätter Göteborgsvarvet igång. Ska ni springa? Min plan har varit att springa i 3 år nu, men barn har kommit emellan, haha. Nästa år dock – då kommer mina fötter springa fram över det blå strecket.
Vi kommer stå redo att heja fram löparna i Vasastan och jag hoppas alla får i sig tillräckligt med energi och vätska – idag ska det bli varmt!

Vad ska ni göra idag? Hoppas ni har sol, sol och åter sol! Det är väl ändå dags nu när vi snart traskar in i Juni 🙂

Kram.

Margaux Dietzs fantastiska förlossningsvideo! Värd att se – by far!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons