Dagen hittills, cykling och Aktivitus. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dagen hittills, cykling och Aktivitus.

Hej på er!

Den här förmiddagen gick snabbt minsann! Vi var inte uppe förrän strax efter 08 imorse och när frukosten bortplockad så var det dags för alla barnen att bada. Lille-sparv undrade väl egentligen var det var vi höll på med där vi sänkte ner henne i badet, men till skillnad för Elises första mardröms-bad med en massa skrika så gick ju det här riktigt bra, haha 🙂
Efter badet somnade hon gott och hennes systrar kunde gå lösa inne i badrummet.

När klockan slog 10:45 så stressade vi bort till BVC för inskrivning. Vi väntade och väntade och väntade. Till slut gick jag och frågade när vi skulle få komma in och först då visade det sig att något blivit fel i bokningen och att vi inte hade någon tid alls. Överhuvudtaget. Men för att se så att bebis mådde bra så vägdes hon (4200 g) och vi bokade in en ny tid. Så kan det bli ibland! 🙂 Vi fick iallafall pröva på att stressa med 3 småttingar, haha.

Igår var en härlig dag uppe i Alingsås. Cykling stod på schemat och Fredrick kammade hem en 7e plats! Jag är så himla stolt över honom. Snart vankas Vätternrundan och jag är säker på att det här är hans år.

Dags för lunch!

Kram till er!

cykling cykling cykling cykling cykling cykling cykling cykling cykling Aktivitus cykling

Nummer 85 är Mattias Lundqvist – vinnare igår och även ägare av Aktivitus. Jag gjorde mina löpartester där och kan verkligen rekommendera det proffsiga företaget till er som vill se var ni står eller utveckla er träning 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons