Vilken underbar morgon. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vilken underbar morgon.

God morgon!

Vilken underbar morgon. Jag sitter här i köket medan Elise (som precis gått upp) och Julia (som inte precis gått upp) sitter i sovrummet och startar dagen med Pippi Långstrump på tv. Fredrick ligger fortfarande i sängen och sover räv och lill-tjejen sussar gott med händerna rakt upp över huvudet. Under tiden sitter jag och funderar på vad vi ska hitta på idag med en varm kopp kaffe i handen. Mmm! Det är inte heller alltför ofta den där koppen får drickas varm, men idag så 🙂

Igår hade vi som sagt en väldigt härlig dag här hemma. Solen lös och jag promenerade med de minsta tjejerna på stan. Vi mötte upp Fredrick hemma för lunch och sen var egentligen tanken att jag skulle gått på event. Dock körde det ihop sig med barnvakt och Fredrick var inte hemma under kvällen så jag fick avboka. Det är sånt som händer! Jag hoppas iallafall att tjejerna hade en fin kväll tillsammans med Alberts Städ och Mat.se 🙂

Jag är lite inne på om man kanske skulle gått på Liseberg idag. Antingen Liseberg eller så åker vi och picnicar någonstans där barnen kan få springa omkring och leka fritt. Vi får se helt enkelt – uteaktivitet blir det iallafall! 🙂

Vad ska ni göra denna torsdag? Hoppas ni får en fin Kristi Himmelfärd 🙂

Kram.

morgon morgon morgon morgon

Hur söt är inte den här baddräkten som jag köpte till Elise?! Jag älskar den! Så somrig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons