Picnic. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Picnic.

God morgon!

Igår hade vi verkligen en underbar dag i solen och passade på att åka ner till havet för att njuta av en picnic. Idag verkar just det där sistnämnda bli en repris; Göteborg fullständigt strålar denna fredagsmorgon!

Hoppas att du har sovit gott. Kanske är du ledig idag? Njut extra mycket isåfall tycker jag 🙂
Middagen igår kväll orkade vi inte fundera mycket över utan var lata nog att beställa pizza. Det var verkligen gott efter en lång dag och jag åt alldeles för mycket. Fredricks vän Tobias kom förbi på kvällen och snodde åt sig resterna – han var dock inte lika nöjd över vårt val av tonfisk på den platta degen, haha. Personligen tycker jag det är supergott även om jag inte tycker tonfisk är lika gott som den är.

Idag har vi inga planer. Vi ska bara ta dagen som den kommer!

Ha en underbar fredag!

Kram.

picnic picnic picnic picnic picnic picnic picnic picnic picnic picnic picnic picnic

Underbara dag med en picnic i solen! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx