Nu är det sommar! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nu är det sommar!

God morgon sommar!

Hoppas att ni mår fantastiskt. Är det något man glömt från spädbarnstiden så är det ju hur mycket de faktiskt sover! Vår tjej sover för att sedan vakna, äta, bajsa och somna om igen. Så för att besvara frågan om hur det känns att vara trebarnsförälder: jag har ingen aning för än så länge har jag bara två galningar och en sengångare här hemma, haha.

Igår spenderade vi ett par timmar vid Härlanda Tjärn, en sjö som ligger en bit härifrån. Det är perfekt att det är sandstrand som går ner i vattnet så att tjejerna kan leka längs med brynet. Och leka gjorde de! Vi avslutade med en glass innan vi åkte hem, bytte om och sedan vidare hem till min pappa. När klockan slog 22 var vi hemma och tjejerna somnade på studs (ja, förutom minstingen då – henne fick vi väcka, byta på, mata och sedan somnade hon om igen, haha). Jag och Fredrick satt uppe en stund och kollade Giro d’Italia innan somnade i hans knä av utmattning. Vilken härlig dag!

Idag är jag och flickorna ensamma hemma. Fredrick är ute på långpass och jag tror vi åker och möter upp min mamma och mormor en stund. Dessutom måste jag plantera om Elises tomatplanta som vuxit sig alldeles enorm och behöver lite mer att växa i.

Vad gör ni idag? 🙂 

Kram.

sommarsommar sommar sommar sommar sommar sommar sommar sommar

Sol och bad – nu är det sommar! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Ann

    Hej!
    Kom in på don blogg via jollyrooom var en länk där om ett par skor du köpt, och tyckte jag hade sett er någonstans och visst var det på härlanda. Jag och en kompis satt och pratade om hur söta flickorna var som tassade runt där och vad mycket hår en liten bebis kan ha! haha, gud vad roligt att ni fastnade i minnet på mig så tydligt ni verkar vara en underbar familj och tummen upp för dig som är mamma till tre små och får ihop allt ändå, en väldigt fin familj ska kika in här då o då :)) kram

  2. Mikaela

    Har lilltjejen fått något namn än? Jag kom o tänka på att jag inte läst något om det än. Ha en riktigt go sommardag ☀️

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx