Propplösa hörlurar från After Shokz: Trekz Titanium. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Propplösa hörlurar från After Shokz: Trekz Titanium.

Hej!

Igår fick jag äntligen till något jag längtat så mycket efter: en powerwalk! Visserligen med barnvagn, men jag blev bra svettig och det var härligt att låta kroppen få jobba lite. Så säg att det blev mer av en rask promenad än en powerwalk i slutändan, men åh, så härligt det var! Jag fick även möjlighet att inviga mina nya hörlurar från After Shokz på riktigt och blev bra imponerad!

Det som skiljer de här rosa godingarna från andra hörlurar är att istället för att stoppa in propparna i öronen så vilar de på utsidan av huvudet och ljudet transporteras i sin tur till innerörat genom kindbenet. Anledningen till att man skapat dessa är för att kunna höra ljud runt omkring när du går, cyklar eller springer – trafik, barn, fågelkvitter etc.

När vi fick Elise  så slutade jag promenera med hörlurar – jag tycker det är viktigt att jag fortfarande kan höra barnen om de skulle andas annorlunda, gråta eller vilja något. De här ger mig det bästa av två världar 🙂

Så, jag ville helt enkelt bara kika in för att tipsa er om något annorlunda! Hoppas ni gillar det! After Shokz har en inspirerande Facebook-sida om ni vill följa. Ni hittar dem här. 

Kram.

After Shokz After Shokz After Shokz After Shokz

Hörlurar där man verkligen tänkt på säkerheten! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons