Måndag med en massa lust. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Måndag med en massa lust.

God morgon måndag!

Det är så härligt med måndagar, tycker jag. Som en nystart på något sätt där man får chansen att köra om allting från början. Men det kan också bli en dag som innebär många måsten eller höga krav. Du har en fullbokad dag i almanackan, du ska börja äta nyttigare, börja träna, åka på utflykter med barnen, gå på kalas, köpa present – listan kan göras lång. Se till att du tar det lugnt och att du gör allt det där för din egen skull. Du vill göra det som står inplanerat. Och tänk hur skönt det blir sen när helgen kommer? 🙂

Mors dag igår var underbar. Fredrick tog med Julia på en promenad under förmiddagen och kom hem med fina presenter. Det är roligt med Fredrick, för just mors dag  är en av de dagar han värderar mest har jag märkt. Den dagen rankas högre än födelsedagar och det tycker jag är så himla fint. Ett år planerade han in barnvakt så att vi två kunde ge oss ut på den vackraste cykelturen jag någonsin cyklat. Vi åkte längs med en sjö och även om jag var helt slut redan efter halva rundan så njöt jag så av att bara vara vi två för en stund.

Det blev ingen inspelning igår för att regnet öste ner, och idag ser det inte mycket bättre ut. Vi har dock ändå dagen planerad minitiöst med BVC, besök hos mat.se, video-redigering, cykling och sen ska vi till Elises förskola för lite mys i eftermiddag. Fullspäckad dag, men bara roliga saker! 🙂

Vad gör ni idag?

Kram.

måndag måndag bikini flowers tapas dalfour plockmat blommor levain

En mysig mors dag! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons