Idag är det stora testet. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Idag är det stora testet.

God morgon allihopa!

Hur mår ni? Man ska verkligen inte somna om på morgonen – att jag aldrig lär mig. Fredrick åkte hemifrån för någon halvtimme sen och då passade jag på att sova vidare ett par minuter – nu känner jag mig alldeles groggy. Nåja, med lite kaffe så …

Idag är det stora testet! Idag ska jag – alldeles i min ensamhet – ta mig till förskolan med 3 barn för att lämna av Elise. Är Julia och hennes lillasyster med på det efteråt så tänker jag mig en längre promenad innan jag träffar mamma för lunch vid 12. Vädret är rent ut sagt skit här i Göteborg idag, men jag kan inte låta bli att tycka att det är lite mysigt. Mörkt och duggande regn gör att jag bara vill sitta inne och mysa med tända ljus hela dagen.

Nu ska jag koka lite gröt och sätta igång kaffemaskinen.

Ha en fin dag.

Kram.

frukost

Mmm! Gröt! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons