Amma i parken, påfylld kyl och inskrivning på BVC. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Amma i parken, påfylld kyl och inskrivning på BVC.

God morgon!

Hoppas ni mår bra! Idag vaknade jag med en smärre chock när jag trodde att Fredrick försovit sig. Jag gick in till honom och sa att klockan var 06:10, men då skulle hans larm ringt svarade han. Efter ett par sekunder ringer larmet – jag hade tydligen kommit in 06:09. Vi hann ligga och mysa en stund innan han gick upp och nu har han åkt iväg till jobbet. De stora barnen i huset sover och lill-sparv ligger här och ser ut genom fönstret. Det där med ljusa fönster är få förunnat hälsar hon 🙂

Igår var jag glad över att det inte regnade. När vi hämtat Elise så var det någon i vagnen som vaknade och det fanns inte en chans att hon skulle vilja ligga kvar där utan mat. Vi stannade till i parken och medan jag intog en parkbänk så sprang tjejerna runt i det gröna gräset och spejade på grävmaskinen en bit ifrån. Det är sånt man får göra med småbarn! Jag vet att jag tyckte det kunde vara jobbigt att amma offentligt med Elise, men det har då släppt nu.

När vi kom hem så mötte vi matleverantören i dörren och nu är kylen påfylld med en herrans massa mat. Det har jag sagt förut – att jag och Fredrick brukar skämta om vad som får en att känna en rik. En påfylld kyl är en sån sak. Det är en underbar känsla att veta att man slipper gå till affären och tänka ut mat tycker jag 🙂

Idag är det inskrivning för vår minsting på BVC. Förra veckan hade vår tid försvunnit i systemet, men vi vägde och mätte ändå för att se så att hon mådde bra och fick en ny tid den här veckan istället.
Vi får se hur lång tid det tar, en flyter allt på så tänker jag mig att jag och Julia ska få lite mor- och dottertid i form av fika medan lillan sover. Vi ska även förbi BR för att se om vi kan få tag på ett specifikt pussel som tjejerna älskar att leka med när vi är på BVC.

Ha nu en underbar dag! Tänk positivt och se inga hinder – bara utmaningar 😉

Kram.

inskrivning matleverans mat matleverans matleverans fruit

Och massa frukt! Muuums! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Veronica

    Grattis till minstingen!

    Vore så himla roligt om du kunde lägga upp vad pusslet heter om du hittar det.

    Hoppas att ni får en underbar helg!

Annons