Vinn babysitter från Skip Hop! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vinn babysitter från Skip Hop!

I samarbete med Skip Hop och Amvina. 

Är du i behov av en ny babysitter?

God morgon älskade ni. Hur mår ni? Jag mår strålande och trots att jag är supertrött, har blivit nerbajsad och fått tvätta sofföverdrag för att Julias blöja satt på sniskan så mår jag jäkligt bra ändå! Det är fredag och som grädden på moset tänkte jag öppna upp en tävling för dig, dig och dig! Bra start inför helgen, inte sant? 🙂

Idag har du möjlighet att vinna samma babysitter (värde 1999:-) som jag skrev en recension om för ett par veckor sedan – nämligen Skip Hops nyaste nyhet som både inkluderar vibration, ljud och är höj- och sänkbar så att du enkelt kan mysa med din bebis vid matbordet eller på golvet. Den är verkligen suverän på alla sätt och vis och det känns så kul att någon av er nu kan vinna denna skönhet!
Här kan du läsa min recension 🙂

Tävlingen kommer gå till som så att ni får svara på en fråga, lämna en kort kommentar om vem som skulle få skutta upp och ner i babysittern och sen är det bara till att hålla tummarna. Enkelt, eller hur?
Ni kommer även att ha möjlighet att tävla på Instagram för att öka era chanser till vinst såklart.
Tävlingen avslutas nästa fredag 9/6 kl. 12.

Tävlingsfråga lyder: Från vilken stad kommer Skip Hop?
Psst! Svaret kan du hitta här!

Nu ska vi tugga i oss frukost här hemma så tävla på och vi hörs senare! 🙂

Kram.

babysitter babysitter babysitter

Vad sägs om att vinna den här tuffingen? Kanske till dig själv eller någon annan 🙂 

I samarbete med Skip Hop och Amvina. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda Primnell

  The Big Apple = New York!
  Detta vore den absolut bästa presenten att ge till min sambos syster och hennes sambo. de väntar sitt första barn och vi letar efter den perfekta presenten att ge till min sambos systerson 🙂 denna vore absolut helt perfekt, vi måste ju se till att lilla grabben gillar oss! 😉

  Håller tummarna och tårna att denna blir min så att vi kan få komma med denna perfekta presenten till dem! Vi är hembjudna redan imorgon till dem, kanske har jag ett lyckligt besked redan då? 🙂

  Kramar!

 2. Lisa från Skåne

  Den kommer från New York är jättefin Skulle passa barnbarn nr 7 mycket bra, eftersom storasyster fått ärva en del från kusiner skulle det vara roligt med något nytt och fint.

 3. Arbresha

  Hej !!
  Babysittern är från New York och är ursnygg! Väntar på en lillebror i magen som är beräknad 23 Juli! Då vår första vi hade till sonen gick i sönder behöver vi en ny! Hade varit underbart o få testa en ny variant. Hoppas på lycka ! Mvh sommarmamman !

 4. Sandra

  Svaret är New York. Denna skulle vår efterlängtade lilla bebis få sitta i så småningom. Bebisen är beräknad till den 18 oktober och längtan är enorm.

 5. Fredrik

  New York
  I den skulle Joel trivs. Han blir 5 mån gamma i dag på Mammas födelsedag. Hurra till alla!!!

 6. Nina

  New york.
  Jag hade gett den till min syster, som äntligen, efter år av längtan ska få barn 🙂

 7. Elina

  New York är svaret😃 Skulle ge den till en vän som väntar sitt första barn. Det är så bra att ha en babysitter! Alla mina tre barn har älskat sitta/ligga i en.

 8. Åsa

  New York är svaret.
  Skulle gärna vilja vinna den, för att kunna ge den till min dotter som ska få en liten prins i augusti.

 9. Camilla

  Welcome to neeew york! 🙂 jag och min käraste väntar vårt första barn och med spänning letar jag febrilt efter effektiva barnsaker som kan hjälpa mig och bebis i vardagen under mammaledigheten (och efter). Jag skulle tycka att det var supermysigt att kunna ha bebis i lagom höjd till mig själv för vår bådas skull. Närhet är a och o tror jag på! Och sen är ju babysittern himla snygg också. Alltid ett plus 😉 jag skulle bli så himla glad om jag fick denna chansen!

 10. Fyrbarnsmamma

  Skip Hop kommer från New York.

  Jag skulle gärna vara självisk och vinna den till min yngsta son. Trots fyra barn har vi aldrig ägt en babysitter.

  Vi har precis köpt vårt drömhus, en renoveringsobjekt. Det vore perfekt att ha någonstans att sätta minstingen medan vi renoverar. Då vet vi i alla fall var vi har ett av barnen!

 11. Björn Rickard Bergström

  New York! 😀 Min kommande dotter har dåligt med utrymme i sin mammas mage och då blir det inte så mycket studsande längre. Så detta skulle vår dotter se fram emot väldigt mycket.

 12. Ellinor

  Rätt svar är New York! Min lilla dotter Lova på 1 månad skulle älska denna, speciellt nu när hon sakta men säkert börjar upptäcka världen ❤

 13. Joanna Andersson

  New York kommer Skip Hop ifrån 🤗

  I den här skönheten skulle prinsessan/lillasyster Saga som kommer om 6 veckor få ligga och vila när stora syskonen vill ha mammas uppmärksamhet!
  Hade passar perfekt hos oss 🤰🏼😉

 14. Patricia

  New york!

  Denna skulle vårt lilla mirakel, som efter ännu ett försök efter ett otroligt jobbigt missfall, nu bakas så fint i min mage och har ett hjärta som slår! <3 Miraklet, det lilla pyret är beräknat i början av januari 2018 och vi längtar såå!

 15. Erica

  Svaret är New York. Om jag skulle vinna skulle jag ge babysittern till min lillebror och hans sambo som fick sitt första barn tidigare denna vecka, sen hoppas jag väl kanske att jag får låna den till vår lilla lillebror eller lillasyster som kommer i augusti 🙂

 16. Jenny

  New York i USA. Jag önskar ge denna till vår bebis som är beräknad i augusti. Jag går hemma på sjukskrivning för bäckensmärta så måste tänka noga på alla inköp och inte köpa sådant som vi inte absolut behöver. Så vore fint att få något som inte påverkar hushållskassan. Mvh Jenny

 17. Johanna Hallondoft

  Svarer är: New York, The Big Apple 🍎🍎 Min lilla kille älskar att vaggas när han behöver tröst, för att bli road eller för att somna, med andra ord alltid. Jag jobbar i butik annars, där jag går och rör på mig hela dagen vilket har gjort han är van att bli vaggad mer än 8h om dagen i magen… ♥️Mina armar orkar inte med alltid och denna hade varit underbar att ha för att kunna avlasta mig. Perfekt nu även när han börjar vilja sitta upp och spana på omvärlden ♥️♥️

 18. Karolina

  Hej fina du!
  Svaret är: New York.

  Vi har två underbara flickor och i söndags blev dem storasystrar till en liten Prins.
  I denna fina babysitter från Skip Hop hade vår Prins legat och tittat på sina storasystrar.
  Kram på dig!

 19. Anna granberg

  New York
  skulle inte vara dumt att vinna då min dotter ska bli mamma och jag mormor och hon kommer att bli ensamstående mamma då är det knappert som det redan kommer bli för min dotter då hon är ensam

 20. Elin N.

  Skip Hop kommer ifrån (änglarnas stad) New York.
  Den här vill jag vinna för att kunna ge till min storasyster som ska få en liten höstbebis. Jag vet att hon alltid önskat sig en så detta vore det ultimata att ge i present!! 😊

 21. Mamma till tre pojkar

  New york 😀 I den fina babysittern skulle min lille Eddi som är 8v få njuta medan mamma(jag) pumpar så han kan få i sig sin bröstmjölk 🙂 kram

Annons