Fruktfat och på smällen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Fruktfat och på smällen.

Hej, hej, hej!

Hur mår ni? De här två dagarna har verkligen gått i ett och först nu känner jag mig redo för lite helg. Jag har betat av viktiga mail och kommit i fas med allt annat som behövt göras. Skönt!

Idag var PåSmällen-Emma och hennes barn här. Haha, det är så roligt – att man döps lite efter bloggen. Jag är ju “Göteborgsmamman” och hon PåSmällen-Emma – och så presenterar man sig ibland inför en ny samarbetspartner eller på event; – “Malin, eller ja – Göteborgsmamman” brukar jag säga och skratta. Folk måste ju tro att man är schizofren, haha.

Hursomhelst, Emma och hennes barn var här på fika. Vi drack kaffe, åt frukt och kakor och barnen lekte runt. När vi skulle hämta Elise blev det lagom att runda av och vi följdes åt till deras buss. Nu är jag och tjejerna hemma och lillan sover fortfarande. Vi har hunnit äta mellanmål och jag drack precis en till kaffe. Mmm! Livet är bra.

Ikväll är Fredrick ledig från cyklingen, men annars är det fullt ös med träning fram till Vätternrundan nästa helg. Därför blir det en datorfri kväll idag och vi ska passa på att kramas lite extra.

Hoppas ni får en härlig torsdag – snart är det helg!

Kram.

fruktfat fruktfat fruktfat på smällen på smällen på smällen på smällen

Härlig dag och massa kärlek! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons