Bebismys. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bebismys.

Hej på er!

Hur mår ni? Vi mår bra och just nu sitter vi i vardagsrummet – jag i soffan och Julia bredvid bebisen i babygymmet. Julia är verkligen den där omtänksamma systern som gärna vill sitta och hålla hand eller lägga en filt över henne för att hon ska kunna mysa ordentligt. Så söt!

Solen lyser utanför och det börjar bli dags för oss att bege oss utanför dörren snart. Jag tror att det är nu värmen kommer tillbaka – för visst är det på tiden?

Idag är vi alldeles oplanerade, men det är skönt det också. Jag tänkte att jag skulle sätta mig med Julia på något mysigt fik och äta något gott till lunch. Imorgon är det BVC och på torsdagmorgon är det event, sen är det uppladdning för Fredricks del inför Vätternrundan på lördag. Och uppladdningar gillar vi ju! Det betyder godis och lite extra mat och visst måste man sympatimysa då? 😉

Vad gör ni idag? 🙂

Kram.

bebismys bebismys bebismys bebismys bebismys

Bebismys <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons