Fruktfat & mitt i veckan. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Fruktfat & mitt i veckan.

Hej gullisar!

Vi är mitt i veckan – visst är det härligt? Här i Götet lyser solen och det känns som om den här dagen varat i evigheter.
Dagen började med att vi försov oss. Fråga inte – med 3 småttingar ska väl det inte ens vara möjligt? Det blev en snabb frukost och sen sprang jag nästan bokstavligt talat upp med vagnen till dagis och lämnade av Elise. Jag, Julia och lilleskvätt gick till affären, handlade och kom hem. Därefter svarade jag på en massa mail, ringde ett samtal och gav Julia hallon till mellanmål. Ammade gjorde jag också. Nu är klockan snart 11 och jag funderar på om jag ska köra lite hemmaträning först eller om jag istället ska ut på promenad i det härliga vädret och vänta med träningen tills ikväll. Sistnämnda, eller hur?

Dagens humör: på topp! Verkligen på topp! Jag känner mig pigg, glad och redo för onsdag! Det brukar hålla fram till efter lunch ungefär – sen dalar jag, haha. Jag tror man som förälder får ihop 1 1/2 dag på de här första timmarna, sen kommer tröttheten som ett brev på posten. Men, man får ta vara på piggheten så länge den varar! 🙂
Dagens sysslor: jobbet är avklarat och nu ska jag ut och njuta av solen. Julia behöver sova och lillan, ja, hon känns så nöjd och åker bara med 🙂 senare blir det träning, städ och matlagning.
Dagens träning: cykling och hemmaträning – det bästa av två världar.
Dagens kom-ihåg: beställ badkläder till dig själv. Jag måste klicka i den där beställningen och samtidigt passa på att beställa lite fina kläder inför sommaren. Vi åker ju om 4 veckor!
Dagens kärlek: idag vill jag ta hand om Fredrick lite extra. Prata lite om helgen som kommer och lämna allt annat åt sidan.
Dagens stolta: jag fick planterat om Elises tomatplanta igår – ÄNTLIGEN! Och vad tog det? 2 minuter? Suck.

Hoppas ni har roliga planer på agendan! Njut av onsdagen!

Stor kram.

fruktfat veckan

Lilla sömntutan <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons