Drömmar och världens godaste granola. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Drömmar och världens godaste granola.

God morgon.

Imorse kom Julia in till mig och fick tag på min telefon. Jag kände mig tröttare än vanligt och satte på flygplansläge så att hon kunde få knappa runt bäst hon ville. Det händer verkligen aldrig annars att hon får använda den så nog blev hon chockad alltid, haha.
Innan jag sträcker över den till henne spanar jag på klockan: 05:28. Skämtade någon med mig? Det är en av de tidigaste mornarna vi haft här hemma.
Efter det somnade jag inte om. Vilket betyder att jag redan varit vaken en rätt bra stund innan jag satte mig här. Fredrick har precis åkt iväg till jobbet, Julia leker runt med ett portabelt dockhus och jag – jag dricker kaffe. Gud så gott det kan vara ibland.
Dessutom är disken redan igång och tvätten blev gjord igår – tänk vad lite som kan göra så mycket! Det är en skön känsla att få det gjort 🙂

Imorgon är det Vätternrundan! Känner ni någon som ska cykla? Jag är verkligen en riktig sucker för träningsevenemang och tycker det ska bli så kul att Fredrick ska vara med så att jag får någon att heja på 🙂

Idag är det FREDAG! Hur skönt är inte det?! Nu står helgen och knackar på och många är lediga de kommande två dagarna. Och även om du kanske ska jobba så är det förhoppningsvis också helt okej – eller har du andra drömmar som du vill uppfylla? Allt är möjligt och det finns inget som kan hindra dig.

Hoppas ni får en fin dag.

Stor kram!

granola granola granola granola granola granola

Den här granolan köper jag om och om igen – den är nästan farligt god med lite grekisk yoghurt! När vi kommer hem och det är dags för mellis – då slukar jag i mig en sån här skål. Ni måste lova att testa den! Mums!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons