Team Mustasch och Vätternrundan 2017 är igång! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Team Mustasch och Vätternrundan 2017 är igång!

Hej på er!

Hur mår ni? Jag sitter här uppe i MOTALA och väntar på att Fredrick och Team Mustasch ska gå i mål om ett par timmar. Jag har försökt hålla det lite hemligt att jag hela tiden planerat att åka med upphär i bloggen för att kunna överraska Fredrick – han hade nämligen ingen aning om att han skulle få ännu en hejarklack på plats! Han blev såå glad och jag alldeles varm i hjärtat.

Under tiden umgås Elise och Julia med min mamma och syster. Det är faktiskt lite galet hur annorlunda det känns att ‘bara’ ha med ett barn. Nu har hon varit vaken en bra stund, men det är verkligen inte alls lika mycket planering med bara en att tänka på. Men så vet jag att jag tänkte när Julia kom – att det plötsligt varit så enkelt att bara ha ett barn. Och nu när vår tredje kom så blev det så enkelt med “bara” två barn. Haha, vad lustigt det kan vara.
Sen kan det kan vara ganska mysigt att få längta efter de två monstrerna hemma också <3

Jag tänker njuta av min islatte innan jag beger mig ut i solen igen. Här uppe är vädret lika härligt som människorna som kämpat sig i mål under morgonen.

Hoppas ni får en mysig lördag! Och hörrni, på min Instagram pågår just nu en spännande tävling! In och tävla 🙂 @goteborgsmamman.se är det som gäller <3

Stor kram till er.

mustasch mustasch mustasch mustasch mustasch mustasch mustasch mustasch mustasch mustasch

En supertaggad kille som vid 12 idag startade för att ta sig runt Vättern med Team Mustasch. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons