Inget namn – inget pass. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Inget namn – inget pass.

God morgon fina!

Hoppas ni har sovit gott. Jag kommer knappt ihåg gårdagskvällen för att jag var så trött, så den här natten sov jag som en stock – så skönt! Nu är jag utvilad och vi står mitt i veckan.

Allt vårt velande med namn har lett till ett rätt enormt problem. Har vi inte något registrerat namn på henne så kan vi inte heller göra ett pass innan semestern. Nu har vi visserligen bestämt oss för namn (presenteras under dagen! ;), men det är ju inte folkbokfört än. Gah! Jag får panik! Vad sjutton gör man då? Dessutom har Fredricks ärende hos Försäkringskassan om hans 10 dagar inte blivit uppdaterat. Vi gjorde ansökan den sista maj och efter det har det bara stått still såg vi imorse.

Så min morgon startar med en massa samtal till Skatteverket och Försäkringskassan – de ställen med längst telefonkö, haha. Nåja, jag hoppas verkligen att din börjar roligare!

Ha en fin onsdag! Snart är det helg! Glöm inte att tävla om er robotdammsugare heller – vem vill inte slippa att ta hand om dammsugningen där hemma? 🙂 

Kram.

pass picnic picnic picnic picnic picnic picnic picnic

En mysig picnic på väg hem från förskolan igår <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons